במעמד ההזמנה מבוצע תשלום מיידי
תודה על הזמנתך, מחכים מאוד לראותכם!צוות מצוקי דרגות
**קבלת חדרים (צ'ק אין):- ראשון עד שישי – קבלת חדרים בין 15:00 ל 19:30 - שבת: קבלת חדרים בין 16:00 ל 19:30• להגעה מאוחרת משעות הקבלה יש להודיע לנו במייל או בווטסאפ**יציאה (צ'ק אאוט)- ראשון עד שישי: עד השעה 11:00. - שבת: עד השעה 13:00. (בשבתות החלות בחגים ובצמוד לחוה''מ היציאה היא ב-11:00)• יש להחזיר מפתחות לקבלה.תוספת יציאה במוצאי שבת (בהתאם לזמינות):*חדרי מטיילים 150 ש''ח*כל שאר החדרים 300 ש''ח
כל שינוי/ ביטול הזמנה יעשה באמצעות המייל בלבד: metzok.dragot@gmail.comללא שליחת מייל וקבלת אישור שינוי/ביטול- ההזמנה תישאר בעינה והלקוח יחוייב במלואה.
*לא תקף בסופש 30-1.8.2026- רוק על המצוק פחות מ 4 חדרים בהזמנה:מהם תנאי הביטול?**עד שבוע לפני: ניתן לבטל את ההזמנה ולקבל החזר כספי מלא .**ביטול פחות משבוע ועד 72 שעות לפני מועד האירוח:ניתן לדחות למועד אחר או לחילופין לקבל זיכוי של 50% -*דחיית תאריך הגעה עד 6 חודשים מיום ההזמנה, פעם אחת בלבד**ביטול פחות מ 72 שעות לפני האירוח: לא יתקבל זיכוי ולא ניתן לדחות את ההזמנה
*לא תקף בסופש 30-1.8.2026- רוק על המצוק תנאי הזמנה:*למזמינים אונליין עד 4 חדרים: ביטול מלא עד שבוע לפני ההגעה*למזמינים אונליין מעל 4 חדרים: ביטול מלא עד שבועיים פני ההגעה*עד 72 שעות לפני ההגעה ניתן לדחות למועד אחר עד חצי שנה קדימה ופעם אחת בלבד להזמנה.*בכל מקרה- 72 שעות לפני ההגעה לא ניתן לדחות ו/או לקבל זיכוי עבור ההזמנה.
*קבוצות המזמינות במרוכז דרך מרכז ההזמנות: -ביטול מלא ניתן עד 3 שבועות לפני ההגעה-בין 3 שבועות לשבועיים לפני ההגעה לא תוחזר המקדמה וכל ביטול של חדר יחוייב 50% מעלותו - לא ניתן לדחות הזמנות מרוכזות פחות מ 3 שבועות לפני ההגעה.*למעט מצב של סגירת הכבישים ודרכי הגישה בעקבות מצב בטחוני/אקלים קיצוני המשפיע על אזורנו ביום האירוח בלבד.*10% מקדמה בכל מקרה אינה חוזרת ללקוח.
בכל מקרה, לא יינתן החזר לביטול כרטיסים להופעות אשר מתקיימות בכפר.גם אם הכרטיסים נרכשו כחלק מחבילה הכוללת לינה.
אין להכניס בעלי חיים .חל איסור השמעת מוזיקה עם הגברה או ללא.אסור לעשן בחדרים.רצוי להצטייד באלתוש ובגדים ארוכים דקים - למניעת עקיצות.מתחם הקמפינג /חושות - יש להצטייד במצעים/שמיכות/שקי שינה.מטבח מטיילים מצוייד ב כיריים, משטח עבודה, כיור ומקרר בלבד -יש להצטייד בכלי בישול .
השכשוכיות בכפר ובחדרים הינן שכשוכיות עם מים קרים - והינן פועלות בחודשי הקיץ בלבד.בחודשי החורף - כלל השכשוכיות אינן פעילות.*נפתחות בהתאם למזג האוויר
*הזמנות המבוצעות דרך אתר הבית וישולמו בעת ביצוע ההזמנה.
למעוניינים בטיולים באזורנו - ניתן לפנות לרשות הטבע והגנים בטלפון 3639* או דרך האתר: https://www.parks.org.il/תהנו(:
למזמינים עיסוי-כמה ימים לפני ההגעה תתואם מולכם שעת העיסוי ע''י המעסה (יתכנו שינויים בזמנים).תנאי ביטול עיסויים:*עד 7 ימים לפני מועד העיסוי- יתקבל זיכוי מלא.*פחות מ 7 ימים ועד 48 שעות לפני - יתקבל זיכוי של 50%*עיסוי אשר יבוטל פחות מ 48 שעות לפני שעת העיסוי- יחוייב בתשלום מלא.
בשל אילוצים שונים של כפר המטיילים , מצוקי דרגות שומרת את הזכות לבטל את הזמנת הלקוח כולל זיכוי מלא או דחיית מועד ההגעה .*הודעה מוקדמת תימסר ללקוח.